Na tomto webe používame súbory cookie, aby sme vám umožnili funkciu objednávania (funkčné cookies) a na analýzu návštěvnosti Google analytics (analytické cookies).
☰
O nás
Poradenstvo
Spolupráca
Objednávka
Kontakt
PRIHLÁSENIE
REGISTRÁCIA
Produkty
Ovocné výpestky a vinič
Jahody
Jablone
ATRAKTÍVNE KRÍŽENCE
OVOCIE NA BALKÓNY A TERASY
STĹPOVÉ ODRODY
STARÉ ODRODY
NETRADIČNÉ KÔSTKOVINY
Aktinídie (kiwi)
Amelanchier (muchovník)
Arónia, jarabina a ich krížence
Baza čierna
Broskyne a nektárinky
Bylinky a netradičná a trváca zelenina
Citrusy
Čerešne
Černice
Čučoriedky
Drieň jedlý
Dule
Dulovce
Egreše a josta
Exotické ovocniny
Figovníky
Gaštany, mandle a pistácie
Hlohy
Hlošiny
Hrušky
Hurmikaki
Liesky
Malinočernice a raritky
Maliny
Marhule
Menej známe ovocné druhy
Moruše
Orechy
Rakytník
Ríbezle
Ruže plodové
Slivky a ringlóty
Vinič stolový
Višne
Zemolez kamčatský
Okrasné rastliny
Literatúra
Odborná a vedecká literatúra
Pomológie
Všeobecno-náučná literatúra
Ovocinársky doplnkový materiál
Hlavná stránka
Literatúra
Odborná a vedecká literatúra
Odborná a vedecká literatúra
Odborná a vedecká literatúra
Integrovaná ochrana jadrovín
HORÚCA NOVINKA !!!!!!!!!
viac info
10,00 €
Integrovaná produkcia jabĺk určených pre výrobu detskej výživy
Publikácia určená pre všetkých tých, ktorí chcú dopriať svojej rodine skutočne neškodné ovocie.
viac info
5,50 €
Metodika eliminácie vlnovníka ríbezľového nechemickou cestou
viac info
3,90 €
Metodika hodnotenia jabloní molekulárnymi genetickými metódami
viac info
4,90 €
Metodika hypoalergénnych odrôd jabloní a ich pestovanie
viac info
3,90 €
Metodika ozdravovania a získavania odvírených základných rastlín odrôd jabloní, hrušiek a čerešní pre systém certifikácie pomocou in vitro kultúr, che
viac info
4,90 €
Metodika pre integrované systémy pestovania ovocia
NOVINKA !!!!!!!!!!!!!!
viac info
10,00 €
METODIKA SKLADOVACÍCH REŽIMOV PRE JADROVINY
viac info
3,50 €
METODIKA SKLADOVACÍCH REŽIMOV PRE KôSTKOVINY
viac info
7,00 €
METODIKA ZÁCHRANY A MANAGEMENT SADOV A VÝSADIEB STARÝCH KRAJOVÝCH ODRôD OVOCIA
Nová publikácia slúžiaca na podporu zachovania starých a krajových odrôd ovocia.
viac info
8,50 €
PESTOVANIE ČEREŠNÍ A VIŠNÍ V EKOLOGICKEJ PRODUKCIÍ
viac info
8,00 €
Spála ružokvetých u jadrovín a molekulárna genetika
viac info
3,50 €
Technológia pestovania a rozmnožovania rakytníka rešetliakového
Dlhoočakávaná technológia venujúca sa jednému z najviac obľúbených ovocných druhov súčasnosti.
viac info
4,50 €
Technológia pestovania zemolezu kamčatského
Zemolez je jeden z najobľúbenejších menej známych ovocných druhov. Táto publikácia rieši dlhodobú absenciu akýchkoľvek informácií o ňom.
viac info
5,50 €
TVAROVANIE A REZ JABLONÍ PESTOVANÝCH V TVARE ŠTÍHLEHO VRETENA
viac info
8,00 €